Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

Ακόμη τρεις προκρίσεις για τον ΑΠΣ Τρίκαλα!



Πραγματοποιήθηκε, το περασμένο Σάββατο 22/04/2017 στην Αθήνα, η δεύτερη φάση του πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης παμπαίδων, με την συμμετοχή και του συλλόγου μας.

Η ομάδα του ΑΠΣ Τρίκαλα συμμετείχε με τους εξής 7 αθλητές: Οδυσσέας Μπουκουβάλας, Απόστολος Καλόγηρος, Βασίλειος Δαλανίκας, Δημήτριος Πολυγένης, Αντώνης Βουλιώτης, Γεώργιος Καφρίτσας και Στέφανος Λώλης.

Από τους συμμετέχοντες αθλητές κατέκτησαν χρυσό μετάλλιο οι Δημήτριος Πολυγένης και Απόστολος Καλόγηρος, και προκρίθηκαν για την τελική φάση του πρωταθλήματος, ενώ οι Αντώνης Βουλιώτης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία τους.

Η προσπάθειά τους ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντική και μας δίνει ελπίδες και αισιοδοξία για τη συνέχεια.

Επίσης μετά από πολύ καλή εμφάνιση κατέκτησαν τις εξής θέσεις: Οδυσσέας Μπουκουβάλας την 5η θέση, Βασίλειος Δαλανίκας την 5η θέση, Γεώργιος Καφρίτσας την 6η θέση και Στέφανος Λώλης την 6η θέση.

Οι παραπάνω αθλητές, συν τους Κων/νο Καφρίτσα και Χρήστο Θανασάκη θα λάβουν μέρος στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος, που θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα στις 6/5/2017 (στην τελική φάση συμμετέχουν οι οκτώ καλύτεροι αθλητές από όλη την Ελλάδα).

Η αναζήτηση της ομορφιάς του αθλητισμού, μέσω της συμμετοχής, αποτελεί ζητούμενο για το σύλλογό μας. Γίνεται πραγματικότητα μέσω οργανωμένων εκδηλώσεων, δράσεων και αγώνων.

Γίνεται πραγματικότητα μέσω μιας ευρύτερης εκπαίδευσης που αποβλέπει στην ολοκλήρωση και στο γεγονός ότι η πάλη είναι σημαντικότερη από τη νίκη. Σημασία έχει η συμμετοχή, η καλή διαγωγή και η επίδειξη του αθλητικού πνεύματος.



Το Δ.Σ. του συλλόγου και οι προπονητές συγχαίρουν τους αθλητές για την συμμετοχή και την προσπάθειά τους.

ΠΑΛΕΥΟΝΤΑΣ να δημιουργήσουμε ενεργούς ανθρώπους και όχι παθητικούς θεατές………..

ΠΑΛΕΥΟΝΤΑΣ για τη δια βίου άσκηση ………


Για τον ΑΠΣ Τρίκαλα 

Νίκος Τσιακάρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου